Hakkımızı İstiyoruz!

Yaya Derneği 24 Haziran 2018 tarihli Milletvekilliği Seçimleri nedeniyle tüm siyasi parti ve adaylardan yaya haklarına sahip çıkıp daha yaygın ve yoğun bir şekilde uygulaması için çaba göstermelerini talep etti.

Yaya Derneği Yönetim Kurulu tarafından kabul edilip tüm siyasi partilerin genel merkezleriyle il ve ilçe örgütlerine; ayrıca bu seçimlere katılan tüm milletvekili adaylarına gönderilen ya da elden teslim edilen “Hakkımızı İstiyoruz!” başlıklı bildirinin son bölümünde; “Bir yerden bir yere hangi araçlarla ulaşırsak ulaşalım, bunun bir kısmında mutlaka hepimiz birer yayayız ve yaya olarak bizlere saygı duyulmasını istiyoruz. Kısacası, yaşadığımız kentlerin gerçek sahipleri olarak, yaya olmaktan kaynaklanan haklarımızın tanınıp uygulanması en doğal hakkımız. Hakkımızı İstiyoruz” dedik.

09.06.201889