Yaya Derneği'ni Tanıtıp Anlatmak İçin...

Yaya Derneği Yönetim Kurulu, Yaya Derneği’ni resmi ve özel kurumlarla sivil toplum kuruluşları düzleminde tanıtmak, amaç ve hedefleriyle yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgilendirmek, ortak çalışma alanlarını belirlemek amacıyla tanıtım amaçlı ziyaretlerine devam ediyor.

Yaya Derneği Yönetim Kurulu bu kapsamda 9 Temmuz 2018 tarihinde İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Daire Başkanı Aytuğ Balcıoğlu’nu, 23 Temmuz 2018 tarihinde İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı, 26 Temmuz 2018 tarihinde İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mert Yaygel’i, 7 Ağustos 2018 tarihinde de İzmir İl Emniyet Müdürlüğü İzmir Bölge Trafik Şube Müdürü Arif Aysun’u ziyaret ederek kendilerini Yaya Derneği hakkında bilgilendirdik.

07.08.2018109